Sustainable Procurement med Dr Aurora Dawn Benton

Delkurser


  1. Sustainable Procurement Foundations

  2. Environmentally Preferable Purchasing

  3. Social Impact of Supply Chains

  4. Audit and Management

Sustainable Procurement

Online kurs med Dr Aurora Dawn Benton.


Astrapto betyder att belysa och denna kurs belyser de sociala och miljömässiga problem som organisationer möter i sina leveranskedjor och ger rekommendationer för etisk upphandling. Varje organisation köper något varvid varje organisation har en möjlighet att göra en positiv inverkan på människor, planet och vinst genom ansvarsfulla inköp.


Den här kursen är perfekt för alla i vilken typ eller storlek av organisation som helst som vill lära sig mer om hur man kan förbättra miljömässiga och sociala prestationer i den dagliga verksamheten. Ingen expertis eller erfarenhet inom hållbarhet krävs. Den är idealisk för inköpare men också chefer, småföretagare, säljteam och alla som vill bättre förstå hållbarhet och ta praktiska steg i rätt riktning.


Detta är för alla som säljer vad som helst till ett börsnoterat företag! Transparens i försörjningskedjan håller på att bli ett hett ämne för efterlevnad. Är du redo?

Jon Kihlman, Advokat

Nivå: Advanced 

Handledare: Dr Aurora Dawn Benton.

Distanskurs: Online.

Längd: 4 delkurser, 40- 50 minuter per kurs.

Schema:  I egen takt under 60 dagar.

Deltagare: Kurs köps per deltagare

Mentorskap: Nej

Språk: Online lektioner: Engelska (+ textat på engelska). 

Kursmaterial: FInns för nedladdning i respektive online kurs 

Certifikat: Kursintyg efter varje delkurs.

Anpassning: Ja, se nedan

Beställa kurs: Köp och leverans sker hos Learn How to Source.

Betalning: Kreditkort eller Paypal

Blogpost april -2022:


Chefers ansvar att komma igång med Sustainability 


Har du någonsin försökt sälja hållbarhet inom din organisation eller till kunder eller leverantörer, bara för att stöta på ursäkter eller bortförklaringar? Det finns några typiska svar du kan höra från de som till synes är emot hållbarhetsinitiativ, som "kunderna betalar inte för det" eller "vi har inte tid." Kanske förr, men sannolikt inte nu längre.


Men hur får man igång förändring? Motthugg är lätt att tolka som "vi är inte intresserade", men det som du mer sannolikt står inför är den grundläggande mänskliga naturen: motstånd mot förändring! De flesta förstår att hållbarhet är viktigt, men det kan vara som att lägga en storlek 43 fot i en storlek 36-sko.


Organisationer måste tänjas på för att ta emot sådana initiativ och det kräver djärvt ledarskap!


Bättre en medioker idé med briljant utförande än en briljant idé med medelmåttig utförande." –Fernando Trías de Bes.


Om du i chefsrollen vill ha hjälp att komma igång rekommenderas Dr Aurora Dawn Bentons kurs Ignite the Sustainability Leader Within


Oavsett om du är den person som gör ursäkterna eller den som försöker övervinna motståndet, är förändring möjlig om du anammar de 10 ledarskapsprinciperna som delas i den här Auroras kurs. Kursen levereras från Auroras egen learning portal


Du behöver inte redan vara ledare i titel eller en auktoritet. Du kan öva på dessa principer på alla nivåer i en organisation. 


Auorars kurs hjälper dig att:

  • Identifiera vanliga invändningar mot hållbarhetsförslag.
  • Inse den verkliga anledningen till att människor avvisar hållbarhetsidéer och initiativ.
  • Använd ledarskapsstrategier för att övervinna motstånd mot förändring och hållbarhet.


Vi omges av exempel som dåligt drivna program för återanvändning av handdukar, berg av matavfall, lampor och luftkonditionering på i tomma rum. Briljant utförande kräver uppmärksamhet på detaljer och engagemang för excellens. Förslagen och idéerna i Auraras är avsedda att vara realistiska, praktiska och genomförbara.


Publicerat 2022-04-21

Kund- eller situationsanpassning

Sustainable Procurement med Dr Aurora Dawn Benton

Vid större grupper eller om teori skall kompletteras med tex. seminarier, exempel från vardagen eller en på plats föreläsning, finns möjlighet att anpassa kursupplägg till kund och situation.

Om Dr Aurora Dawn Benton


Dr. Aurora Dawn Benton är grundare och Chief Change Agent för Astrapto LLC, vars verksamhetside är att främja positiv påverkan på arbetsplatsen.


Hennes passion är att göra hållbarhet praktiskt och lättillgängligt för människor vars huvudsakliga jobb inte är hållbarhet, men som har en passion eller mandat att förbättra sociala och miljömässiga prestationer i sin verksamhet och leveranskedjor.


Aurora älskar att hjälpa människor att förverkliga sin potential samtidigt som de upptäcker ett större syfte för det goda i affärer. Hon har hjälpt över 120 unga yrkesverksamma att starta gröna team och utföra hållbara upphandlingsrevisioner. Hon har coachat många yrkesverksamma i hur man forskar och förbättrar hållbarhet i sina företagsköp.


Hennes kunder inkluderar World Wildlife Fund (Hotel-Kitchen), Sodexo Live (Centerplate), Baltimore Convention Center, Green Seal (hotellets miljöcertifiering), Events Industry Council och olika hotell- och restauranggrupper. Hon har varit tankeledare och volontär i besöksnäringsorganisationer, inklusive en arbetsgrupp för Sustainable Events Standards och Global Sustainable Tourism Council.


Aurora har en doktorsexamen i företagsekonomi i Social Impact Management.