Lektioner online - som kapitel i en bok


Man kan se Learn How to Source som en lärobok där erfarna inköpare har omvandlat sitt expertområde till kapitel. Men istället för skrivna kapitel, som i en bok, är varje kapitel en onlinekurs (eller lektion). Har du en specifik fråga eller ett kunskapsgap? Leta bland våra kurser (lektioner) och hitta ett svar. Efter varje onlinekurs finns det ett "Next step" som tar dig till nästa kapitel. Läs boken från första början eller hitta de kapitel som passar dig, ta en lektion i taget i egen takt. 


Lär dig inköp ett steg i taget

Learn How to Source Online kurser för inköpare

Utbildning Inköp samarbetar med Learn How to Source (LHTS) och där kurserna levereras på ett völdigt unikt sätt.


  • Kurserna är 15-60 minuter långa, på engelska och online (streamas efter köp). Kurserna kan genomföras när som helst och var som helst, allt som krävs är en uppkopplad webläsare, köp din kurs och den är tillgänglig minst 60 dagar.
  • Kurserna delas in i Operativt, Taktiskt och Inköpsledning samt i kunskapsnivåerna Introduction, Basic och Advanced. De två först nämnda är för dig är ny inom inköpområdet (eller kanske behöver bredda dig) medan Advanced är för dig som kan grunderna och nu skall bygga vidare.
  • Du betalar med ditt kreditkort (eller Google/Apple Pay).
  • Varje kurs har ett Quiz och det utfärdas ett kurscertifikat i PDF-format för nedladdning efter sluförande. Glöm inte att uppdatera din CV.
  • Material (PDF, PPT/Excel) som presenteras under kursen finns tillgängligf för nedladdning i början av kursen.